Οι καθημερινές κακές συνήθειες που «σκοτώνουν» το σεξ σε ένα ζευγάρι

Το... πουλάκι (δεν) «τσίου»

Must Read

Τις καθημερινές κακές συνήθειες που «σκοτώνουν» το σεξ σε ένα ζευγάρι παρουσιάζει Βρετανίδα σεξολόγος και φαίνεται ότι, μεταξύ άλλων, δικαιώνει το λαϊκό άσμα για τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια.

  • Απο τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Για αρχή, η Τρέισι Κοξ δικαιώνει με άρθρο της στην MailOnline τις μαμάδες που επιμένουν στα μικρά παιδιά τους να πλένουν καθημερινά τα δόντια τους. Η ειδικός εξηγεί ότι η κακή υγιεινή του στόματος δεν προκαλεί μόνο άσχημη αναπνοή, αλλά συνδέεται με κακή αιμάτωση στα γεννητικά όργανα, που προκαλεί προβλήματα στη στύση των ανδρών και στον οργασμό των γυναικών.

Το να πίνει κανείς πολύ ή να καπνίζει σαν φουγάρο συνδέεται με στυτική δυσλειτουργία, ενώ το να ξενυχτάει ρίχνει την ψυχολογική διάθεση και όχι μόνο, καθώς η έλλειψη ποιοτικού ύπνου συνοδεύεται από κούραση και εκνευρισμό σε άνδρες και γυναίκες.

«Θανατηφόρο» για το σεξ είναι το να περνάει κανείς πολύ χρόνο στα social media. Από τη μια, δεν αφιερώνει χρόνο στο ταίρι του, ενώ, από την άλλη, έρευνες έδειξαν ότι έχει όλο και λιγότερη αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή του/της.

Η συνήθεια να παραγγέλνει κανείς «από έξω» κάνει κακό στο σεξ, καθώς τις περισσότερες φορές τα φαγητά είναι πλούσια σε λιπαρά, γεγονός που έχει διαπιστωθεί ότι μειώνει τη λίμπιντο.

Τα πολλά γλυκά μπορεί να ανεβάζουν τη διάθεση, μακροχρόνια, όμως, μπορεί να προκαλέσουν μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης και διαβήτη, ο οποίος συνδέεται με κακή αιμάτωση και των γεννητικών οργάνων.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα: Όλα του γάμου δύσκολα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This