Καμπανάκι από τους επιστήμονες για έξαρση των ιώσεων: «Έφτασε η ώρα του εμβολιασμού»

Must Read

Καμπανάκι κινδύνου χτυπούν οι επιστήμονες, ενόψει του χειμώνα, καθώς τα περιστατικά ιώσεων και γρίπης έχουν αρχίσει σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνισή τους. Στο πλαίσιο αυτό, οι γιατροί προτρέπουν ειδικότερα τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους, ώστε να είναι οχυρωμένοι απέναντι σε ιούς και μικρόβια.

«Έφτασε η ώρα να κάνουμε τα εμβόλια. Όπως κάθε χρόνο, η επιτροπή εμβολιασμού έχει καταρτίσει και φέτος τα συνιστώμενα εμβόλια για το 2024-2025, που σε σχέση με τα περσινά έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις», ανέφερε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ειδικός παθολόγος Κώστας Σταυρόπουλος.

Ο ιατρός επεσήμανε πως ήδη έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται κρούσματα κορωνοϊού, κάνοντας σαφές πως «θα πρέπει χωρίς κανένα δισταγμό να γίνουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και της γρίπης».

«Ο δισταγμός απέναντι στα εμβόλια, ιδίως του κορωνοϊού, είναι ένα παγκόσμιο θέμα, όχι μόνο στην Ελλάδα», κατέληξε ο επιστήμονας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This