Ανείπωτος θρήνος για τον χαμό της Ελευθερίας και του Παναγιώτη – Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Λουλούδια και κεριά στο σημείο που σκοτώθηκαν τα δύο νέα παιδιά - Αύριο οι κηδείες τους

Must Read

Θρηνεί το νησί της Κεφαλονιάς για τον άδικο χαμό δύο νέων παιδιών στην άσφαλτο. 

Η 16χρονη Ελευθερία και ο 20χρονος Παναγιώτης άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη με θύματα τρεις νεκρούς, τα δύο νέα παιδιά αλλά και έναν 80χρονο. 

Οι δύο νέοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με κατεύθυνση από Αργοστόλι προς την Λειβαθώ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυραν τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος κινούνταν πεζός. Η μοτοσικλέτα ανετράπη και το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν και οι τρεις τη ζωή τους. 

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο θάνατος του 20χρονου και της 16χρονης επήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ όπως αναφέρει το kefaloniapress, αύριο θα πραγματοποιηθούν οι κηδείες των δύο νέων.

Η είδηση έχει πέσει σαν κεραυνός στο νησί, ενώ συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα νέα παιδιά. Στο σημείο που έγινε το ατύχημα έχουν αφήσει λουλούδια και άναψαν κεριά στη μνήμη της Ελευθερίας και του Παναγιώτη.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η μητέρα της 16χρονης η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση τού, το σωματείο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη και συντριβή μας για την απώλεια του παιδιού της συναδέλφου μας, απευθύνουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στη συνάδελφό μας και την οικογένειά της καθώς και σε όλες τις οικογένειες των θανόντων του δυστυχήματος της 1ης/7ου/21 και της συμπαραστεκόμαστε στην ανείπωτη θλίψη και οδύνη της».

Τα δύο παιδιά αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι φίλοι τους: «Θα είσαι για πάντα ο αδερφούλης μου, είμασταν αδέρφια γιατί το διαλέξαμε, θα σε αγαπάω για πάντα να προσέχεις και να μας προσέχεις από εκεί πάνω, να χαμογελάς ξέρω ότι κάποτε θα τα ξαναπούμε όποτε όχι αντίο αλλά εις το επανιδείν αδερφε μου. Κάναμε τόσα όνειρα μαζί κάθε βράδυ που αράζαμε σπίτι σου στον καναπέ. Περάσαμε υπέροχες στιγμές να έχω να θυμάμαι φιλαράκι μου. Μου λείπεις πολύ. Καλό ταξίδι..», έγραψε ένας από τους φίλους του 20χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This