Survivor: Το ξέσπασμα της Καινούργιου κατά του Κοψιδά και το μήνυμα της Μαριαλένας στον Γιώργο Λιβάνη (video)

Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λιβάνης όταν μπήκε ο πρώην της Μαριαλένας στο Survivor;

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο Survivor είδαμε να αποχωρεί ο Γιώργος Kοψιδάς. Ο πρώην πλέον παίκτης της κόκκινης ομάδας πριν αποχωρήσει από το reality επιβίωσης έβγαλε έναν λόγο, περί ηθικής.

«Ρίσκαρα και έχασα. Είναι ένα παιχνίδι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Χαίρομαι διπλά, γιατί θα επιστρέψω στους ανθρώπους μου, θα γιατρέψω τις πληγές μου αλλά και με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει. Δεν θέλει να βλέπει την ηθική, την αγνότητα που πρεσβεύω εγώ. Θέλει να βλέπει κουτσομπολιό και κακίες», είπε συγκεκριμένα.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν χθες στο εν λόγω παιχνίδι, αποκάλυψε πώς έγινε έξαλλη με τα λόγια του Γιώργου Κοψιδά, κάνοντας λόγο για υποτίμηση των τηλεθεατών.

«Εγώ έγινα έξαλλη. Ενώ είχα αρχίσει και έλεγα ότι τα έδωσε όλα στον τελευταίο του αγώνα και μπράβο. Αλλά υποτίμησε τους τηλεθεατές και όλους εμάς που το παρακολουθούμε. Ήξερε ότι πήγαινε σε ριάλιτι. Δεν πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, εννοείται- καλώς ή κακώς- πως προβάλλονται και ίντριγκες και καβγάδες. Και το χειρότερο; Εκθείασε τον εαυτό του λέγοντας “εγώ προωθώ το ήθος”, άρα οι άλλοι είστε ανήθικοι, “εγώ έχω παιδεία”, άρα οι άλλοι δεν έχετε, εγώ έχω όλα αυτά που οι άλλοι δεν έχετε. Ξεχώρισε τον εαυτό του, τον έκανε ανώτερο από τους άλλους. Υποτίμησε τους άλλους, αλλά και το κοινό που τόσο καιρό τον βλέπει και τον ψήφιζε για να μείνει μέσα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τα λόγια όμως αυτά του πρώην αρχηγού της κόκκινης ομάδας, φαίνεται να μην άρεσαν και στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το σχολίασε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέος καυγάς ανάμεσα σε εκείνον, τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Πριν να μπουν στο πούλμαν ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που εξόργισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρομι και του επιτέθηκαν λεκτικά. Ο Τριαντάφυλλος είπε ότι ενοχλήθηκε από την ατάκα του Κοψιδά (στα περί ριάλιτι) και έγινε έντονη λογομαχία. Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος συνέχισε τον καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο, όταν του ζήτησε τον λόγο που δεν τον ψήφισε», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Σάκης – Μαριαλένα – Γιώργος Λιβάνης

Από τη στιγμή που εισέβαλε στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στην μπλε ομάδα ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, ο Σάκης Κατσούλης, πολλοί κάνουν λόγο για επανασύνδεση, ενώ εκείνη βρίσκεται ακόμα σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργου Λιβανη.
Τις φήμες αυτές διαψεύδει ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα, μέσω της παραγωγής, έστειλε ένα μήνυμα στο σύντροφό της προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της.
«Βρέθηκα χθες το βράδυ σε μια παρέα που ξέρουν τον Γιώργο Λιβάνη καλά και μου είπαν ότι πραγματικά έχει μια πολύ δυνατή σχέση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αν και ολιγόμηνη. Μάλιστα, η Μαριαλένα έχει δηλώσει στην παραγωγή να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη ότι είναι πολύ καλά μαζί του, να μην ανησυχεί».

https://www.youtube.com/watch?v=5FFf9uX0BJc

Λεάννα Μάρκογλου

Σύζυγος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την οικειοθελής αποχώρηση του.

«Είχε γίνει πολύ ψυχοφθόρο, πολλοί τσακωμοί, πολλή ίντριγκα και δεν άντεξε ψυχολογικά. Δεν περίμενε κάποιες συμπεριφορές. Κατάλαβα ότι μιλούσε για τον James. Το περίμενα μέρες ότι θα το ανακοινώσει» και συνέχισε: «Ντρεπόταν που δεν μπορούσε να συνεισφέρει αγωνιστικά στην ομάδα του και δεν ήθελε να τον βλέπουν έτσι τα παιδιά του».

H ίδια εκτιμά ότι «έχει μαλώσει με κάποιον στο παιχνίδι. Είναι ένα περιστατικό με τον Άλεξ που δεν έδειξαν. Το είδα πρώτη φορά να τον βλέπω  εκτός εαυτού».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη να έχουν ειδύλλιο. Η σύζυγος του τραγουδιστή αποκάλυψε πως οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας, έχουν έρθει όντως κοντά.

Αναφορικά με την με τη σχέση της Μαριαλένα και του Γιώργου Λιβάνη δήλωσε:

«Ξέρω ότι είναι μια χαρά τα παιδιά», ενώ αποκάλυψε: «Έχουμε δει μαζί με τον Γιώργο επεισόδιο του Survivor, τις πρώτες μέρες στεναχωριόταν, τώρα είναι καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This